divendres, 26 de febrer del 2010

HUMANITZAR EL BARÇA




HUMANITZAR EL BARÇA





Ja sóc aquí. Vaig néixer el 1933 i sóc el soci del Barça que va ser el primer candidat que va fer front al president senyor Núñez. La guineu sap més per vella que per guineu. Faig servir el compte de la vella, vaig estudiar amb l’enciclopèdia de “Las tres cosas” i els mestres ens deien que no ens havíem d’asseure a la primera cadira perquè podria estar reservada per alguna persona més necessitada i ens hauríem d’aixecar.





Pel 13 de juny del 2010 s’han anunciat eleccions a la presidència del F.C. Barcelona. Per ser elector o electora els ESTATUTS DEL CLUB a l’article 34e 48e primer marquen unes normatives que els socis Godall, Ferrer, Soriano, etc, etc no respecten.





Vull apel·lar al seny dels socis que s’han autoproclamat PRECANDIDATS perquè deixin de fer propaganda d’informació i promoció fins el dia 3 de juny, tal i com mana el CALENDARI ELECTORAL.





Recomano llegiu bé l’article 48 en el punt 8è. No es pot fer una burla d’aquesta manera als Estatuts, a la Mesa Electoral i a la resta de socis electors o electores.





Per a més informació us podeu posar en contacte a través dels següents números de telèfon: 93 339 35 19 o 650 720 019





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada