dijous, 12 de febrer del 2015


FIXATGE DE NEYMAR

La imputació del jutge Rut al Futbol Club Barcelona per aquest fixatge, els mitjans de comunicació, i els socis, les poden dir de tots colors, des de la VANITAT fins a l'Honestedat
però bet aquí que la junta del F.C. Barcelona encapçalada per Sandro Rosell, pel fixatge de
Neymar va agafar la vanitat, en lloc de l'Honestedat i per aixo es troben atrapats per la
Mafia Brasilera dels representants dels jugadors brasilers, la Fiscalia de l'Estat, i pel
jutge Rut, si la junta del F.C. Barcelona, hagues, agafat l'Honestedat, explicant al soci del
Barça amb tot detall la quantia del fixatge de Neymar, molt de segur que tot hagues anat per un altre camí.

Jo soc soci del Barça nº 20535 i la meva interpretació, és la següent, tot comença
amb la baralla de les passades eleccions, del president passat Joan Laporta i Sandro Rosell que per culpa dels espolsa-butxaques dels patrocinadors comercials s'arriba amb un enfrontament feroç el qual fa que Sandro Rosell es doni de baixa de la junta de Joan Laporta.
Venen les noves eleccions, Sandro Rosell es presenta a la presidència del F.C. Barcelona i es
elegit president, a partir d'aquí comença la caça de bruixes amb el deute que havia deixat Joan Laporta amb la VANITAT per bandera fitxa a Neymar a la Mafia brasilera però vet aquí que sense més ni menys, deixa el càrrec per raons familiars i dimiteix.

El vesi president de la junta amparanse amb els estatuts del F.C. Barcelona enarborant també la bandera de la VANITAT desafiant al soci del F.C. Barcelona que demana escollir un nou president del club, insisteix que el fitxatge de Neymar és legal, que Hisenda no te raó, senyor President Bartomeu, aixequi ja la bandera de l'Honestedat i no facis més mal perquè la culpa de tot aquest enrevessat la te la junta de vostè per no saber apagar la guspira d'aquest soci del F.C. Barcelona que es va sentir ofès pel cop de porta als seus nassos com tants i tants socis hi han sofert per diferents motius.

Senyor Bartomeu els diners que s'han gastat al prestigiós col·legit d'advocats de Quatre Cases tindria que pagar vostè de la seva butxaca per la seva fraudulenta gestió. En un dia memorable el Senyor vesi president Faus va dir que amb el F.C. Barcelona era mol fàcil de fer diners no cal ser gaire ESPAVILAT per dir això, si les dolentes gestions de vostès les paga el soci.

Atentament HO DIU LA MOSCA COLLONERA

De Ferran Estrada Porta soci 20535 Blogspot.com per HUMANITZAR EL BARÇA

1 comentari:

  1. Hola Ferran!

    Som unes estudiants de periodisme de la Universitat Autónoma de Barcelona que estem buscant personatges per al nostre documental. Tracta sobre la bellesa de la vellesa, portar l'edat d'una forma diferent, singular, i em vist en tu el personatge perfecte. El documental l'arranquem en res i gravariem la setmana aquesta o la següent. Diguens res si estas interessat. Contacta amb mi a través del meu mail: alfagemelledo@gmail.com o trucam a 660297225

    Esperem la teva resposta

    ResponElimina