dimarts, 5 d’abril del 2011

GLÒRIA I MISÈRIA

La Glòria, del meu estimat F.C. Barcelona, és com diu el passat de la Santa Bíblia. Glòria a Déu a les altures, perfectament interpretat i enlairat per tots aquells jugadors, socis, presidents, que han passat pel Club.
És MISÈRIA la baixada de pantalons que li ha fet fer el president, senyor Sandro Rosell, a l’AVI del Barça, que ara plora amargament per l’ingrés de 145 milions d’euros a càrrec d’un país més petit que el meu, Qatar Foundation, descaradament per fer-hi POLÍTICA.
Fa molts anys, el soci senyor Núñez, va basar la campanya electoral, a la presidència del BARÇA, pel deute de 500 milions de pessetes que havia engendrat la junta d’Agustí Montal i el senyor Rosell, pare de l’actual president del BARÇA. La defensa del bonatxo del senyor MOntal, va ser que ell personalment voldria tenir aquest endeutament si tenia amb què respondre el deute.
És MISÈRIA senyor President que els socis de 6 anys, Ferran Estrada Porta i Alba Estrada Serrano, acompanyats pel seu pare, aquest hagi de pagar entrada per visitar el Museu del B arça. És MISÈRIA senyor Rosell que uns privilegiats siguin convidats a ZURICH i d’altres no. Cal mirar la fotografia dels futurs jugadors de la MASIA del Mundo Deportivo (11-1-2011) de Sergi Solé.
Ho diu LA MOSCA COLLONERA

JUSTÍCIAAAAAAAAAAAAAAAA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada