dimarts, 5 d’abril del 2011

L’EXPERIÈNCIA DE LA LLOTJA



Sport 6-03-11. Esther Blasco explica l’experiència que va viure amb les dones a la llotja del Camp Nou i, referent als homes escriu: aunque haya quien aun viva en el pasado y no quiera darse cuenta...
Doncs bé, a la MOSCA COLLONERA no li sembla bé perquè pensa que les figueres fan el fruit més bo o més dolent però, malgrat tot, són figues. Jo em pregunto prequè el president del F.C.Barcelona, Sandro Rosell, només fa una selecció de figues bones. És que ignora o vol ignorar que dins de les diferents graderies hi ha sòcies que també haguessin desitjat anar a la llotja? Vull suggerir-li que de les dones que van anar a la llotja quantes eren sòcies? Quan sàpigui la relació, si és tan amable, la podria fer arribar al soci nº 22447 ferranestradaporta@gmail.com.
La MOSCA COLLONERA potser hagués trobat bé unsorteig de totes les sòcies del Barça. La periodista també escriu que la Susana Monje (quiere demostrar... ) Jo li dic; ji, ji, ji, doncs aquesta senyora té molta sort que Mesi i els seus companys van anar al Born i van comprar codonys. A veure si la senyora Susana Monje va al Born a comprar figues per demostrar que les figues són quelcom dels codonys.

PER HUMANITZAR EL BARÇA JUSTÍCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada